May 11, 2023 · Redakcija

Prilika za HardTech startape: Bridgio konferencija i demo dan u NTP Niš

Konferencija okuplja zajednicu oko razvoja hardvera, investitore, kompanije i druge partnere, i nudi priče o uspehu, panel diskusije i startap pičeve.

Bridgio Tech akcelerator, DSI i NTP Niš pozivaju sve zainteresovane za hardversku industriju da prisustvuju događaju koji će se održati 26. maja u Naučno-tehnološkom parku Niš.

Cilj događaja je da poveže i podrži preduzetnike, startape i inženjere koji razvijaju hardverske proizvode, kao i da im omogući da predstave svoje ideje potencijalnim investitorima, klijentima i partnerima. Takođe, događaj će biti prilika za poslodavce i investitore da upoznaju talente iz ove oblasti i ostvare korisne kontakte.

Agenda:

11:00 – Dolazak i registracija, networking

12:00 – Poruke dobrodošlice NTP

Priče o uspehu 2 govornika

Panel diskusija: „Potencijal za investcije srpskog tržišta hardvera – prednosti i mane”

14:00 – Pauza za ručak

15:00 – Startap pičevi

16:30 – Pauza za kafu

17:00 – Zaključne ocene VC predstavnika

Više informacija o događaju kao i prijave, dostupne su na linku.

Onlajn pre-event 11. maja

Pre samog događaja, 11. maja od 17 časova, biće održan i onlajn događaj na Zoom platformi pod nazivom: Hardware startups in Serbia: what do you know about this market?

Na ovom događaju će govoriti predstavnici NTP Niš, DSI, Bridgio Tech akceleratora, Improve Ventures i Baltic Sandbox. Oni će diskutovati o problemima i perspektivama srpskog ekosistema za razvoj hardvera, predstaviti obećavajuće startape i inovativna rešenja, kao i najaviti Bridgio konferenciju i demo dan. Takođe, četiri hardverska startapa će imati priliku da pičuju svoju ideju na ovom događaju.

Bridgio Tech akcelerator je VC fond za EU koji finansira tehnološke startape u ranoj fazi (50-250 hiljada evra) iz oblasti mobilnosti, održivosti, elektronike i hardvera, energije. On takođe organizuje hakatone, oflajn i onlajn događaje koji povezuju i stvaraju zajednicu oko hardverske industrije u Srbiji i regionu.

Za događaj je moguće prijaviti se putem sledećeg linka.