October 24, 2023 · Redakcija

Domaći Videobolt objavio besplatne alate na Product Hunt-u

Simple Video Tools omogućava korisnicima da iz brauzera obrađuju strukturu, sadržaj, format i zvuk videa, bez registracije ili instalacije softvera.

Domaći startap Videobolt, koji je ostvario globalni uspeh svojim SaaS proizvodom koji nudi templejtove za motion grafiku, objavio je besplatni Simple Video Tools na platformi Product Hunt, piše Netokracija.

Simple Video Tools je nova besplatna platforma koja omogućava korisnicima da u svom veb pregledaču jednostavno i brzo obrade video sadržaje.

Platforma nudi različite alate za promenu strukture, sadržaja, formata i zvuka videa, bez potrebe za registracijom ili instalacijom dodatnog softvera.

Simple Video Tools se odlikuje i intuitivnim i maksimalno pojednostavljenim interfejsom bez ijednog oglasa, kako bi korisnicima omogućili da lako i besplatno prilagode svoje video sadržaje za različite namene i kanale.

Korisnici mogu da koriste alate kao što su Merge, Crop, Trim ili Resize za promenu dužine, veličine ili broja video snimaka, a mogu i da manipulišu sadržajem videa pomoću alata kao što su Flip, Loop ili Rotate.

Podržana je i kompresija i konverzija videa u različite formate, kao što su MP4 i GIF. Nakon obrade, video fajlovi se renderuju velikom brzinom i mogu se preuzeti u visokoj rezoluciji i bez žigova.

Simple Video Tools je novi poduhvat startapa Videobolt, koji je postao poznat po templejtima kao što su logo reveal, music visualizer, slideshow video, kao i po bogatoj biblioteci video asseta kao što su tranzicije, lower thirds ili streaming overlays.

Nova platforma je na Product Hunt-u dobila na stotine komentara i preko 600 glasova, i osvojila četvrto mesto tog dana.