February 5, 2024 · Redakcija

Vega IT ulaže €1.000.000 u osnivanje novog startapa Thrivea

Kako piše Netokracija, novosadski Vega IT dalje razija svog projekta HeartCount, uz novu investiciju od 1.000.000€ i rebrendiranjem. Kako se navodi, ovaj proizvod omogućiće srednjim i velikim preduzećima širom sveta da značajno pospeše ostvarivanje svojih poslovnih ciljeva, i to kroz privlačenje, regrutaciju, razvoj i veću posvećenost zaposlenih. U prenetoj izjavi, jedan od vlasnika Vege, Saša […]

Kako piše Netokracija, novosadski Vega IT dalje razija svog projekta HeartCount, uz novu investiciju od 1.000.000€ i rebrendiranjem.

Kako se navodi, ovaj proizvod omogućiće srednjim i velikim preduzećima širom sveta da značajno pospeše ostvarivanje svojih poslovnih ciljeva, i to kroz privlačenje, regrutaciju, razvoj i veću posvećenost zaposlenih.

U prenetoj izjavi, jedan od vlasnika Vege, Saša Popović, je naveo:

Mi uvek polazimo od toga ko su ljudi koji vode neki biznis i koliko su oni sposobni da plasiraju proizvod na globalno tržište. Čvrsto verujemo da Thrivea tim ima znanja i ambicije potrebne za ostvarivanje globalnog uspeha, dok mi kao osnivači i investitori imamo zadatak da im svojim iskustvom pomognemo na tom putu.