December 23, 2022 · Redakcija

Startapima do milion dinara bespovratno u okviru „Startup Shower” projekta

Konkurs je raspisao Business Intelligence Institute, a prijave traju do 3. februara.

Business Intelligence Institute raspisao je konkurs za projekat „Startup Shower” kako bi pružio podršku razvoju preduzetničke kulture i inovacija u poslovanju, nudeći startapima bespovratnu finansijsku podršku u bruto iznosu od milion dinara, pored podrške kroz poslovno, finansijsko, pravno i mentorsko savetovanje.

Business Intelligence Institute nastoji da, uz materijalnu i nematerijalnu podršku, obezbedi i personalizovan pristup odabranom projektu. Na taj način se, kako je saopšteno, maksimiziraju razvojni potencijali poslovne ideje ili već postojeći projekat dodatno osnažio. Takođe, pomenutim projektom se ne samo podržava razvoj jednog pravnog lica i/ili poslovne ideje, već i privredni razvoj.

Među korporativnim partnerima ovog projekta za 2022/2023 nalaze se Insicon, Jaffa, Ekostar pak, Mercator, advokatska kancelarija TSG i Business Intelligence Review.

Takođe je istaknuto i da motiv za podršku projektu leži u želji da se osnaži njegovo poslovanje na putu ka ekonomskoj samoodrživosti, širenju tržišta, ali i podizanje održivog biznisa na viši nivo razvoja. Pobednik prethodnog ciklusa 2021/2022 bio je projekat Inclusio.

Prijava za konkurs je moguća preko zvaničnog sajta projekta „Startup Shower” i to do 3. februara 2023. godine.