February 7, 2023 · Redakcija

Najavljena Skinnovation startap konferencija u Insbruku

Skinnovation je startap konferencija organizovana oko skijanja i snoubordinga, gde je samo skijanje jedna od osnovnih aktivnosti.

Otvoren je poziv za konferenciju Skiinovation u Insbruku namenjenu startapima, investitorima i kompanijama koje posluju u inovacionom sektoru. 

U pitanju je prva startap konferencija organizovana oko skijanja, gde je samo skijanje jedna od osnovnih aktivnosti.

Program konferencije će se realizovati tokom tri dana u skijalištima u Insbruku (Axamer Lizum i Schlick2000), u periodu 16-18. marta 2023, sa učesnicima iz sfere rizičnog kapitala, a biće i uspešnih startap osnivača, startap konsultanata i mentora. Potpun spisak može se naći na stranici programa.

Prema dostupnim informacijama, program obuhvata skijanje, diskusije sa govornicima gde će učesnici imati direktan kontakt, a planirane su i večernje aktivnosti, sa organizovanim prevozom od Insbruka do skijališta. Pored navedenog, startapi će imati i priliku da pičuju svoje ideje investitorima u samom ski liftu.

Skinnovation je nastao u partnerstvu sa Startup Tirol,  Jw Tirol i Univerzitetom u Insbruku. Više informacija o cenama karata, odgovori na druga pitanja, i informacije o drugim pogodnostima mogu se naći na zvaničnom sajtu.