October 19, 2022 · Redakcija

Velika regionalna SecureD 22 konferencija 25. i 26. oktobra u Novom Sadu

Fokus događaja će biti na Zero Trust, Prevention by Design, Incident Response i Maximum Automation pristupima.

Vodeća regionalna konferencija posvećena IT security trendovima i odgovorima na rastućim rizicima sajber bezbednosti SecureD 22, održava se 25. i 26. oktobra u Novom Sadu.

Prema dostupnim informacijama, konferencija ima za cilj otvaranje diskusije na visokom nivou koja omogućava razmenu opipljivih ideja zasnovanih na iskustvima i dobrim praksama, uz mogućnost umrežavanja.

Kako je saopšteno, konferenciji će prisustvovati više od 250 učesnika, uključujući lidere IT security industrije, security IT menadžere, specijaliste i profesionalce, koji će pod motom dare to be secured, kroz prezentacije security trendova, primere iz prakse, specijalizovane radionice, studije slučaja i diskusije potraže odgovor na pitanje kako se suočiti sa rastućim izazovima cyber bezbednosti.

Istaknuto je i da će fokus događaja biti na Zero Trust, Prevention by Design, Incident Response i Maximum Automation pristupima, kroz rešenja iz portfolija vodećih kompanija u ovoj oblasti, kao što su Palo Alto Networks, Portnox, Skybox Security, Glasswall i SolarWinds.

Program SecureD 22 konferencije osmišljen je tako da podstakne dinamičnu diskusiju o svim aspektima cyber pretnji i izazova sa kojima se IT i cyber security timovi susreću, kao i da predstavi najnovije trendove, rešenja, alate i servise za zaštitu imovine kompanija i organizacija.

Kako je navedeno na zvaničnom sajtu, Novi Sad je odabran za održavanje treće SecureD konferencije jer postaje centar IT-a i inovacija u ovom delu Evrope. Pomenuti događaj organizovan je od strane slovenačke kompanije Co.Next, međunarodnog distributera IT opreme i usluga u centralnoj i jugoistočnoj Evropi.