March 22, 2023 · Redakcija

Domaći startap Recrooit lansirao novi alat na Product Hunt

Sudeći po diskusiji na Product Huntu, alat već generiše korisne rezultate, a pošto je besplatan svako može da ga isproba.

Domaći startap Recrooit, koji razvija rešenje za preporuke za dolazak do posla, nedavno je objavio novi alat na Product Huntu.

Kako je navela Nevena Sofranić, jedan od suosnivača Recrooita i jedan od autora novog alata, pitanju je rešenje koje koristi GPT-3 tehnologiju da generiše opise poslova sa ciljem da privuče što veće interesovanje.

Nakon rada sa više od 200 kompanija, Recrooit je prepoznao da mnogi poslodavci imaju poteškoće pri pravljenju dobrih opisa za pozicije, te je tako nastala ideja za rešenjem koje koristi veštačku inteligenciju i OpenAI, da pomoću drugih opisa ponudi više različitih predloga, ističe Sofranić. 

Alat koristi NLP tehnologiju da generiše tekst koji je jasan, koncizan i optimizovan za privlačenje najboljih kandidata, a pored toga, tekst koji se vodi najboljim SEO praksama. Dobijeni rezultati mogu se editovati prema potrebama ili prevesti sa engleskog na neki drugi jezik.

Sudeći po komentarima, alat već generiše korisne rezultate, a pošto je besplatan, svako može da ga isproba na ovoj adresi.