September 1, 2023 · Redakcija

Besplatna radionica za bolji razvoj karijere namenjena studentima

Radionica je namenjena studentima i mladim profesionalcima kako bi poboljšali veštine neophodne za povećanje šansi na tržištu rada.

Besplatne radionice za razvoj veština korisnih za razvoj karijere biće održane 13. i 14. septembra, u organizaciji Startita i EIT Food-a.

Na radionicama će polaznici naučiti kako da se bolje predstavite na LinkedIn-u, kako da grade i održavaju profesionalnu mrežu kontakata, i kako da razvijaju meke veštine koje su važne za profesionalni uspeh.

Ko može da učestvuje? 

Radionice su otvorene za sve mlade ljude koji studiraju ili traže posao, ili žele da unaprede svoje šanse u potrazi za novim poslom. Radionice su namenjene onima koji nisu sigurni kako da se pripreme za tržište rada, kako da privuku pažnju poslodavaca, i kako da iskoriste svoje potencijale.

Šta ćete naučiti? 

Na prvoj radionici će biti reči o tome kako napraviti efektivan profil na LinkedIn-u, gde će stručnjak iz oblasti rekrutinga pokazati kako da istaknete svoje iskustvo, obrazovanje i veštine na način koji će vas izdvojiti od ostalih kandidata.

Druga radionica biće posvećena stvaranju i održavanju profesionalne mreže kontakata, koja može pomoći u pronalaženju poslovnih prilika, novih saradnika ili mentora, a biće reči i o tome kako se mogu koristiti različiti alati i metode za organizaciju i praćenje kontakata.

Treća radionica biće posvećena mekim veštinama, koje su sve važnije u savremenom poslovnom okruženju. Polaznici će moći da nauče koje su to meke veštine koje poslodavci traže, kako da ih razvijaju i unapređujeu, i kako da ih pokažu na intervjuu ili u radu.

Kako se prijaviti? 

Radionice će se održati onlajn putem Zoom platforme, 13. i 14. septembra, sa početkom u 12 časova. 

Detaljnija agenda i raspored biće podeljeni učesnicima nakon prijave. 

Prijavljivanje je besplatno i obavezno, a možete ga izvršiti popunjavanjem ovog formulara. Prijave su otvorene do 8. septembra u ponoć.

Za sva dodatna pitanja o samoj radionici i EIT Food programima, kontakt adresa je: preduzetnistvo@startit.rs.