February 10, 2023 · Redakcija

Otvorene prijave za novi ciklus besplatnih programa ideacije za poslovne ideje

Preko osam uspešnih ciklusa i više od 100 polaznika, prijave za februarski ciklus otvorene su do 17. februara u ponoć.

Otvorene su prijave za novi ciklus Programa ideacije, višednevnog ciklusa radionica i predavanja namenjenim preduzetnicima i onima koji to žele da postanu.

Program je zamišljen tako da učesnicima pruži priliku da prošire znanja iz domena pravljenja proizvoda, da pruži resurse za definisanje poslovne ideje i uz praktičan i mentorski rad im pomogne da se upoznaju sa procesom osmišljavanja, validacije i plasmana biznis ideja.

Za učešće na programu nije potrebno iskustvo, i otvoren je za sve pojedince i timove koji imaju želju da reše neki problem ili izazov, kao i za one koje interesuje kako se uz minimalan utrošak vremena i novca otkrivaju problemi vredni rešavanja, kako se grade dobri proizvodi, ali i kako teče proces distribucije proizvoda do potencijalnih kupaca.

Program se sastoji od predavanja i radionica koje se dešavaju u periodu od tri vezana dana, a u prijavi se može izabrati jedna od dve ponuđene grupe termina. Nakon prijave i potvrde termina, učesnici će dobiti pristupni link radionicama, kao i korisnim materijalima.

Nakon radionica, timovi će imati mentorske sesije sa ekspertima iz različitih biznis i tehnoloških oblasti koji će im pomoći u dubljoj razradi njihove ideje.

Februarsko izdanje programa će se održati online, preko Zoom platforme, u dva termina:

Prvi termin: 21.02. (18-19:30h), 22.02. (16-20h), 23.02. (16-18:30h)

Drugi termin: 24.02. (18-19:30h), 25.02. (10-14h), 26.02. (10-12:30h)

Više informacija, kao i link za prijavu mogu se naći na zvaničnoj stranici programa.

Program organizuje Startit uz podršku USAID-a i Inicijative Digitalna Srbija, a u okviru projekta Preduzmi ideju.