Događaji, Vesti

Online Roadmaps konferencija o product managementu 27. septembra

Druga po redu Roadmaps konferencija posvećena product menagementu u Srbiji biće održana 27. septembra s početkom u 08.30 časova. Ovogodišnja Roadmaps konferencija...

Written by tamara · 54 sec read >

Druga po redu Roadmaps konferencija posvećena product menagementu u Srbiji biće održana 27. septembra s početkom u 08.30 časova.

Ovogodišnja Roadmaps konferencija imaće više od 20 predavača i složeni program sa online i offline segmentima. Pored ukazivanja na rastući značaj product managementa, cilj konferencije je širenje rada domaće zajednice i iskorak ka domaćim kompanijama, u susret sve većem interesovanju i ekspanzivnim potrebama u sferi product menadžmenta u Srbiji.

O temama i predavačima

Tokom ovog celodnevnog događaja, koji organizuje Serbian Product Community, učesnici će imati priliku da čuju izlaganja brojnih predavača, a neki od njih su:

Miloš Rašković, koji više od decenije radi kao product manager za Microsoft Office proizvode, govoriće o od uloge veštačke inteligencije u product menadžmentu. Ajla Omeragić, Service Delivery Manager u kompaniji Symphony, pričaće o značaju komunikacije za stakeholder menadžment. 

Izlaganje Igora Gašovića, Division Head-a u HTEC grupaciji, će biti  o tome kako izgraditi karijeru. Nikolina Belić, Product Manager/Owner u kompaniji VegaIT, govoriće o tome kako validirati ideju. O konkretnim primerima iz prakse, poput rešavanja problema automatizacijom u Jiri, pričaće Milan Lisica, koji radi kao product manager na razvoju proizvoda u lutrijskoj industriji, pored mnogih drugih spikera.

Registracija

Karte za Roadmaps konferenciju su u prodaji do 27. septembra. Detaljniji podaci o samom programu, predavačima, rasporedu online sesija i drugim bitnim informacijama, nalaze se na zvaničnom sajtu konferencije.