August 26, 2022 · Redakcija

Online Roadmaps konferencija o product managementu 27. septembra

Tokom celodnevnog događaja koji organizuje Serbian Product Community, učesnici će imati priliku da čuju online izlaganja, uz uživo networking događaj.

Druga po redu Roadmaps konferencija posvećena product menagementu u Srbiji biće održana 27. septembra s početkom u 08.30 časova.

Ovogodišnja Roadmaps konferencija imaće više od 20 predavača i složeni program sa online i offline segmentima. Pored ukazivanja na rastući značaj product managementa, cilj konferencije je širenje rada domaće zajednice i iskorak ka domaćim kompanijama, u susret sve većem interesovanju i ekspanzivnim potrebama u sferi product menadžmenta u Srbiji.

O temama i predavačima

Tokom ovog celodnevnog događaja, koji organizuje Serbian Product Community, učesnici će imati priliku da čuju izlaganja brojnih predavača, a neki od njih su:

Miloš Rašković, koji više od decenije radi kao product manager za Microsoft Office proizvode, govoriće o od uloge veštačke inteligencije u product menadžmentu. Ajla Omeragić, Service Delivery Manager u kompaniji Symphony, pričaće o značaju komunikacije za stakeholder menadžment. 

Izlaganje Igora Gašovića, Division Head-a u HTEC grupaciji, će biti  o tome kako izgraditi karijeru. Nikolina Belić, Product Manager/Owner u kompaniji VegaIT, govoriće o tome kako validirati ideju. O konkretnim primerima iz prakse, poput rešavanja problema automatizacijom u Jiri, pričaće Milan Lisica, koji radi kao product manager na razvoju proizvoda u lutrijskoj industriji, pored mnogih drugih spikera.

Registracija

Karte za Roadmaps konferenciju su u prodaji do 27. septembra. Detaljniji podaci o samom programu, predavačima, rasporedu online sesija i drugim bitnim informacijama, nalaze se na zvaničnom sajtu konferencije.