February 28, 2023 · Redakcija

Otvorene prijave za Future is Remote startap pitch takmičenje

Pored mentorske podrške i networkinga najbolje startape očekuju i novčane nagrade.

Otvorene su prijave za Future is Remote pitch takmičenje na konferenciji u organizaciji Native Teams-a.

Konferencija se održava održava 13. marta u prostorijama pozorišta „Duško Radović” od 10 sati, i kako se navodi, glavni cilj je otvaranje razgovora o startap ekosistemu u Srbiji, kao i prilika za druženje i informisanje o načinima zapošljavanja. Kao takav, događaj je namenjen frilenserima, startapima, internacionalnih timova i frilensera u startapima.

Konferencija je međunarodnog karaktera, sa istaknutim govornicima iz startap ekosistema, biznisa ali i investiranja, iz startapa i institucija poput Payoneer, Tapni, Point9, Fil Rouge Capital, LAUNCHub Ventures, i drugih.

Pored programa, važnu komponentu događaja čini pitch takmičenje, na kom će startapi dobiti priliku da predstave svoje ideje i osvoje nagrade.

Naime, deset odabranih startapa imaće priliku da izvedu pitch pred stručnim žirijem, a pobednici će dobiti novčanu nagradu i priliku da dobiju mentorstvo i podršku kako bi dalje razvili svoje ideje.

Za prva tri mesta obezbeđene su nagrade u iznosima od 5.000€, odnosno 3.000€ i 2.000€, a svi startapi-dobitnici imaće na raspolaganju mentorsku podršku.

Prijave za startape koji bi želeli da se takmiče u pitchu otvorene su do 3. marta u ponoć, putem ovog linka. Više informacija o uslovima prijave, procesu i drugim detaljima može se naći u uslovima javnog poziva.