September 19, 2023 · Redakcija

Hyvä Magento meetup 21. septembra u Nišu

Hyvä je Magento tema koja ima za cilj da reši glavne probleme Magento platforme – brzinu, stabilnost i loše rangiranje veb prodavnica na Google-u.

U četvrtak 21. septembra sa početkom od 9 sati održava se Hyvä meetup posvećen rešenjima problema Magento e-comerce ekosistema.

Hyvä je Magento tema koja ima za cilj da reši glavne probleme Magento platforme – brzinu, stabilnost i loše rangiranje veb prodavnica na Google-u, pa zato grade novo front-end rešenje u e-commerce svetu, i okupljaju vlasnike Magento prodavnica, srpske developere i marketinške agencije u cilju edukacije i poboljšanja e-commerce scene u Srbiji.

Tokom Meetup-a, posetioci će imati priliku da saznaju mogućnosti implementacije Hyva teme, njene prednosti u poboljšanju performansi i korisničkog iskustva za internet prodavnice, a imaće priliku i da čuju uspešne priče biznisa koji su pomoću implementacije Hyvä teme uspeli da ostvare rast i poboljšaju poslovanje.

Pored toga, učesnici će imati priliku da ostvare i prikupe nove kontakte, povežu se sa lokalnom zajednicom i drugim biznisima, od marketinških agencija, preko vlasnika e-commerce prodavnica, sve do programera. Biće prostora i da se podele iskustva, razmene ideje i izgrade odnosi koji mogu otvoriti vrata novim partnerstvima i saradnji.

Posebna prednost je i to što mitap pruža pristup najnovijim trendovima, inovacijama i najboljim e-commerce praksama i otvara mogućnost za upoznavanje eksperata iz ove oblasti, kao i da se dobije savet e-commerce stručnjaka i dođe do praktičnih i korisnih znanja.

Agenda:

10:00–10:40: Uvod, How Hyvä Got Magento Back In The Game Emile Koolstra – Vlasnik Younify-Ja
10:45–11:30: Hyvä And Site Performance – Iz Perspektive Eksperta Erwin Hofman – Sitespeed Consultant
11:45–12:30: Razvoj Mog Prvog Hyvä Webshop-A – Najbolji Saveti Za Početak Marko Pantić – Tim Lider, Younify
12:30–13:15: Pauza za ručak
13:15–14:00: Kako Uz Hyvä-U Do #1 Pozicije Na Google-U Branko Petrović – Product Owner, Maxifleur
14:15–15:00: How To Make An Extension Hyvä Compatible Stefan Bojković – Full-Stack Magento Developer
15:00–16:00: Unconference Sesija / Završetak

Više informacija o mitapu, kao i cene karata, može se pronaći na linku.