May 19, 2023 · Redakcija

Google Developer Student Club organizuje radionice o mekim veštinama 26. maja

Događaj je osmišljen tako da studentima pruži prilike da se upoznaju sa znanjima i veštinama koje su važne za lični razvoj i razvoj karijere.

Google Developer Student Club (GDSC) Univerziteta u Beogradu u saradnji sa startap kompanijom SignAvatar organizuje projekat The science of leadership. Događaj će se održati u petak, 26. maja, u Startit Centru Beograd, sa početkom u 10 časova.

Događaj je osmišljen kao prilika da studenti različitih usmerenja i interesovanja čuju i nauče nešto novo od vrsnih stručnjaka. Cilj projekta je da studenti izađu iz okvira tehničkog znanja, prošire svoje vidike i upoznaju se sa novim prilikama i mogućnostima, a najaktivniji učesnici biće i nagrađeni.

Kroz četiri radionice, učesnici će imati priliku da se upoznaju sa mekim veštinama i neformalnim znanjima koja su važna za lični razvoj, i razvoj karijere, a izdvojene su neke od najznačajnijih tačaka i pripremljena zanimljiva predavanja.

  • Prva radionica posvećena je komunikacionim veštinama. Ključ svakog odnosa leži u dobroj komunikaciji i zato možemo reći da su ove veštine najvažnije.
  • Ukoliko želite da napravite “ime od sebe”, ne smete propustiti radionicu o marketingu i izgradnji ličnog brenda.
  • Za one koji imaju želju da budu “sam svoj gazda” i osnuju firmu koja će dobro poslovati, pripremili smo predavanje o prednostima i izazovima koje donosi preduzetništvo.
  • Na kraju događaja pričaće se o liderstvu i veštinama koje svaki uspešan lider poseduje.

Nakon formalnog dela programa, planiran je koktel i druženje. Pored sticanja novih znanja, učesnici će imati priliku da upoznaju buduće kolege sa sličnim interesovanjima i ambicijama.

Detaljna agendu događaja, kao i pojedinosti ostalih dešavanja koje organizuje GDSC mogu se naći na Instagram profilu kluba.

Učešće na događaju je besplatno i mogu se prijaviti studenti svih fakulteta. Prijava za radionice se može izvršiti registracijom na platformi preko sledećeg linka.