September 6, 2022 · Redakcija

„Finansiranje startapa u Srbiji i regionu: Kako prikupiti novac?” interaktivna radionica 13. septembra

Prisutni će moći da od iskusnih stručnjaka online saznaju sve o prikupljanju novčanih sredstva za finansiranje startapa, ne samo u Srbiji, već i u regionu. 

U Srbiji se 13. septembra održava interaktivna radionica koja se organizuje u okviru Founder Institute Serbia akcelerator programa. Na ovom online okupljanju svi zainteresovani će imati priliku da od iskusnih stručnjaka saznaju sve o prikupljanju novčanih sredstva za finansiranje startapa, ne samo u Srbiji, već i u regionu. 

Konkretne teme će biti: ključni pokazatelji i preduslovi za prikupljanje sredstava i anatomija kompanije koja se može finansirati; kako da postanete privlačniji investitorima; kako koristiti mreže i platforme za prikupljanje sredstava, kao što su AngelList, Gust, Kickstarter i Indiegogo; kako raditi sa različitim izvorima kapitala, kao što su prijatelji i porodica, anđeli investitori, rizični kapitalisti, vladini grantovi i zajmovi itd.

O govornicima

Zoran Vasiljev – Serijski preduzetnik i investitor. Trenutno fokusiran na revoluciju u industriji digitalne monetizacije akvizicijom, upravljanjem i skaliranjem PaaS i SaaS kompanija.

Mili Ibrulj – Suosnivač Granular grupe i direktor Fil Rouge Capital VC fonda. Mili ima više od deset godina međunarodnog iskustva u menadžmentu i marketingu u zemljama regiona Balkana i Zapadne Evrope.

Mlađan Stojanović – Menadžer programa u Inovacionom fondu, trenutno vodi Katapult Accelerator i Serbia Ventures program.

Miloš Milovanović – Suosnivač i COO u Blinking-u. Ima ekspertizu u oblasti veštačke inteligencije, biometrije, dobijanja finansiranja i razvoja proizvoda za tržište.

Kome je događaj namenjen?

Ova interaktivna radionica je namenjena svakome ko razmišlja o prikupljanju novca za svoj startap, te želi da razume i nauči kako funkcioniše prikupljanje sredstava za preduzeća i proizvode koji se nalaze u ranoj fazi, uz pomoć praktičnih saveta iskusnih eksperata. 

O registraciji

Prijava za ovu inteaktivnu radionicu je besplatna, a svi zainteresovani se mogu prijaviti jednostavnom registracijom.