August 19, 2022 · Redakcija

Empple employer branding festival 6. i 7. oktobra u Beogradu

Deo prijavljenih će imati priliku da prate program festivala uživo iz pozorišta Duško Radović na Tašmajdanu, dok će drugi deo publike učestvovati online.

Drugi po redu Empple festival, posvećen employer brending-u, održaće se 6. i 7. oktobra u Beogradu s ciljem promovisanja i podsticanja zdrave employer branding prakse.

Ovogodišnji Empple festival sastoji se od pet celina: edukaciju kroz predavanja domaćih i stranih stručnjaka, dodelu nagrada za najbolje employer branding prakse u Srbiji, organizovane networking sesije, prezentaciju rezultata lokalnog employer branding istraživanja, kao i Case Study takmičenje za studente.

Predavači

Prvi dan festivala je „Globalni dan” (6. oktobar), potom sledi „Lokalni dan” (7. oktobar), dok su neki od govornika koji će diskutovati o relevantnim temama, inspiraciji i trendovima u kontestu našeg tržišta:

  • Bryan Adams (osnivač i CEO Ph.Creative)
  • Paige Elliott (Employer Branding, Engagement and DE&I Manager u kompaniji Veeam)
  • Chris Le’cand-Harwood (Strategic & Production Lead u Content Marketing Pod)
  • Alex Her (Employer Brand Manager u kompaniji GoDaddy)
  • Jasna Mitić (Employer Brand Manager u firmi TopTal)
  • Max Hunter (Chief Joy Officer i osnivač kompanije Motivators@Work) i drugi.

O registraciji

Deo prijavljenih će imati priliku da prate program festivala uživo u Beogradu iz pozorišta Duško Radović na Tašmajdanu (Aberdareva 1), dok će drugi deo publike učestvovati online. Događaj nije besplatan, ali je kupovina karata omogućena preko zvaničnog sajta festivala.

Kupovina online karte obuhvata: praćenje celokupnog programa (oba dana) online. prisustvo online networking sesijama, prisustvo online Showcase događaju, pristup Empple HUB-u (snimci predavanja i pobedničkih radova).

Kupovina karte za učestvovanje uživo podrazumeva: praćenje celokupnog programa (oba dana) uživo, prisustvo networking sesijama uživo, kafu i ručak na događaju, prisustvo online Showcase događaju, pristup Empple HUB-u (snimci predavanja i pobedničkih radova).