April 5, 2023 · Redakcija

CODEstantine 7 – velika programerska konferencija iz Niša, sada u Beogradu

Pred održavanje same konferencije još uvek se mogu kupiti karte, i to po sniženoj ceni.

Sedmi po redu CODEstantine, najveća konferencija za programere na jugu Srbije, ovog puta biće održana u Beogradu, 7. i 8. aprila u Madlenijanumu.

Za ovu godinu predviđena su dva stejdža na kojim će 20 spikera iz svetski poznatih kompanija prezentovati na najrazličitije teme.

Biće reči o poboljšavanju performansi Java aplikacija, Dockerfiles horor priča i najboljih praksi, razvoju na blokčejnu, upotrebi veštačke inteligencije u insurtech-u, multi-framework frontend sistemima, i mnogo čemu drugom.

Izlagači ove godine dolaze iz svetski poznatih kompanija poput Spotify, Bosch, Qualtrics, i poznatih domaćih kompanija kakve su Tenderly ili Product Hive.

CODEstantine konferencija je nastala u Nišu 2016. godine sa ciljem da okupi najveću zajednicu programera i pruži dodatne vrednosti i mogućnosti u razvoju tehnologije. Ovo je 7. događaj koji ova organizacija realizuje u okviru serije događaja za programere s iskustvom pod ovim nazivom.

Trenutno su dostupne last call karte po sniženoj ceni, pred održavanje same konferencije. Više informacija o programu može se naći na sajtu.